Thursday, October 7, 2010

MENJADI ULAT BUKU MODEN

Membaca memang bagus. Ada orang kata "You are what you read" atau "Anda adalah apa yang anda baca" Betul ke?

Cuba baca ni





SAYA CANTIK


E'eh betul la!! Okay, sebenarnya nak gebang pasal buku. Atau lebih tepat lagi shopping buku. Online. Hah! Sebelum ni kena pergi kedai buku semata-mata nak beli 1- 2 buku je. Duit minyak dengan masa tak kira lagi.


Nasib baik! Lepas ni pergi kedai buku untuk beli alat tulis sahaja sudah, sebab ni >> BooksforCharity
adalah sebab kenapa membeli buku/ novel menjadi senang. Kenapa jadi pilihan? Harga buku- buku dia lagi murah dari yang beli dekat kedai buku. Cuba klik link kat atas tu, baca bio dia kejap


"Books4Charity is an independent charity based e-store that allows you to buy books online in Malaysia at cheaper price than major bookstores while the proceeds from book sale goes to charity. Find various books at irresistable price -from best selling Chiclits, Popular Fiction, Non-fiction, Motivation/ self help, DIY, Malay Novels, Children, Religion books etc "

Murah rezeki buat charity......


Weh! Macam- macam ada, murah pulak tu... kalau beli 5 free delivery hoh! Sebab tu la saya 'terembat' 6 bijik buku! Memang lepas ni tak keluar bilik baca buku je. Siapa nak sewa boleh, sehari RM5 hahaha tak, tak boleh sewa <kedekot> Nak tahu buku apa yang saya beli? Scroll lagi..........




















Wahahaha saya ulat buku. Dan kerana ini adalah buku omputih, setiap kali baca kena ada





ye kamus...  T____T



gambar dari B4C sebelum bertukar owner
beeb: 'hei sayang, bila nak sampai sini?'  <--- gila



hohohohohoho!!! Teruja bershopping. Ni rasa- rasa bila boleh habis baca semua?


Terima kasih kepada orang yang bertanggungjawab mengenalkan BooksforCharity kepada Beeb Beebot ni. Trimas Aimi kerana lepas baca entri dia pasal new babies..hehe terus klik link yang dia bagi dan dan tu juga teruja!! Aimi ni memang ulat buku, nasib baik dia tak pakai cermin mata bulat. (kalau tak aku dah publish muka kau kat sini) hahahaha

Kepada bookworms kat luar sana, cepat- cepat la check-it-out ini BooksforCharity. Mesti tergoda! Harga gila murah! Kalau yang suka novel hardcover, kat luar selalu jual RM79++ kan? Tapi kalau beli kat BooksforCharity, eh korang tengok la sendiri......


Okay, si ulat buku nak start membaca. Buku mana nak mula dulu? hahaha Happy Reading!!


No comments:

Post a Comment