Tuesday, October 26, 2010

KISAH SOTONG DAN SOTONG

Semua orang mesti kenal si Paul si octopus kan? Ngaaa~ kalau tak kenal, pergi tanya pengikut setia World Cup. Jadi kenapa dengan Paul? Well, yeah.. he is dead. So long Paul~ Mesti ramai yang marah Paul masa dia hidup dulu. Sebab apa yang di teka dak Paul ni semua betul. Kalau nak ikut logik, manalah si sotong kurita ni tau meramal ke hape. Dia cari makanan je kan? Ha, apa- apa je la.



Tak peduli pun pasal Paul. Sebab, orang nak sotong ni!!





Kenapa masa orang buat CIMBclicks dulu tak dapat pun si Octopus ni? Why? Why? Why? Kaknor ngan Kaksal dapat memang tak adil. Huhuhu

2 comments: