Wednesday, October 20, 2010

KISAH MENARIK BLOGWALKING MALAM HARI

Hari ni 20.10.2010............................................?
Tiada apa yang istimewa.
Tengok cerita Siti Kelembai kat tv9, uncle Jalak hensem dah boleh cakap..
Mayangsari pun sama, tapi siapa peduli pasal Mayangsari?
OH! LUPA PULAK HARI NI ADALAH PENGUMUMAN 'MELAKA MAJU 2010'
Selangor? Orang Selangor duduk diam- diam kat rumah.
'
'
'
Jadi, masa selebihnya elok la kalau ber-blogwalking. Meh Beeb Beebot kongsi blog siapa yang dijengah.


BLOG PERTAMA

Blog Anak Mat Nor

hah!! Blog ni adalah antara favourite beebot sebelum berblog lagi. Apa yang menarik adalah sebab cara penulisan dia giler selamber hoh! Dia refer bapak dia sebagai Mat Nor, mak dia sebagai Bini Mat Nor dan ada sorang lagi sebagai Anak Mat Nor No 2. Sebenarnya ada lagi Anak Mat Nor No 3 la 4 la.. macam- macam dia ni.

Ada satu entri dia yang buat aku gagal menahan gelak dan ketawa depan penolong bos aku. Tajuk entry dia adalah "Wan Zai Y'all"

wAHAHAHAHAHAHAHA!!

Kalau tak silap dia ni adalah pelakon cerita Impian yang Sunsilk punya tu, Diana Amir jadi heroin.
Walaupun jarang update blog, entri yang lama memang tak bosan nak baca!!
Try ni, iPhone Auto-Correction dan ini Aku Banyak Belajar Geografi Menerusi Siri Tv Joe Jambul




BLOG KEDUA

Made from vinegar and ice

yang ni pulak dapat dah lama dah masa blogwalking (ke blogwalked ha? past tense kan? lupakan je la, burok beno bahasa omputih aku) dekat blog Jebon. Best baca entri- entri dia. Kalau Jebon dengan cerita kelakar, dia ni pula menghantui beebot dengan satu entri yang paling melekat dalam kepala. Sedih. Cerita sedih. Pasal seorang kawan dia yang telah pergi mengadap Illahi. Al- Fatihah.

Baca ni: About a Boy

Memang beebot emo habis, menangis sikit masa baca entri tu. TAPI! Cukup- cukup la sedih tu (lap air mata yang bergenang), jom baca entri dia yang lain...

Saja Menjimatkan Masa Kamu dan ini jugak Wabak Pasif Agresif.

Tapi masih lagi stuck dengan entri About a Boy. Emo gila kot beebot ni baca blog nak nangis- nangis?!

T-T


Habis blogwalking untuk malam ni. Lepas ni kalau ada lagi, saya update k.. Korang kalau blogwalk ke blog siapa je? Kongsi sini lor~

4 comments:

  1. hey baru je visit ur blog ken.. and i'm officially ur follower now. best kalau ada 'Hello KTM' hahaha

    ReplyDelete
  2. salam kenal, jangan lupa kunjung balik, folow and comment ya,,, :)

    ReplyDelete