Wednesday, October 27, 2010

ADA KE 'YOUTUBE WALKING'

Kalau sebelum ni orang ada buat entri pasal blogwalking. Nama dia blogwalking sebab kita jalan- jalan atau dalam bahasa jawa dia 'merewang' kat blog orang lain. Tapi kalau kita merewang kat Youtube? Nak panggil apa? Youtubing? Ye ke? Tapi kalau nak panggil YoutubeWalking boleh? Okay peduli apa.


Best YoutubeWalking ni. Macam- macam ada kat sini. Tutorial make-up ada, belajar lukis pun ada, main gitar ada Snoop makes Mashed Potatoes pun ada! Tapi hari ni cerita pasal TheFunTheory. Memang kreatif diorang ni. Hebat.. Hebat..

Cuba tengok video- video ni.



Bagus la kalau Malaysia ada macam ni! Kalau kat office buat macam ni boleh tak bos? hehehe ramai sikit orang datang bayar hutang. Baru la pergi kerja tiap- tiap hari semangat panjat tangga! (padahal office kau kat tingkat 1 je kot Beebot!!! patut la gemok! pemalas!) tsk T^T




Lagi satu video ni memang best! Oleh sebab peratus kitar semula kat negara ni agak rendah, apa kata kita buat tong kitar semula yang macam ni!!



Haaa..... Kalau menang dapat hadiah ke ni? hehe..
Bagus la macam ni.




Tapi video yang satu ni memang bagus rasanya kalau implement kat sini. Baru la alam sekitar jadi bersih hoh!



 Tajuk video ni The Wolrd's Deepest Bin hohoho. Tapi tak payah la kot nak pergi jenguk dalam tong sampah tu. ^-^'


Tapi kalau orang dah tak nak berubah nak buat macam mana kan?

4 comments: