Tuesday, December 27, 2011

DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE

ohhh... emmm.. hari ni..
Breakfast RM3.50
Lunch RM5.50
Dinner free makan kat rumah
LRT return RM3.40
Parking RM2
PTPTN RM+ +
ERL RM160
Bills RM+ +
Bapak RM+ +
Belanja adik RM+ +
Savings RM+ +
etc etc etc!!!!

eh? top-up lg? arggghhhhh!!! Banyaknya nak guna duit! OH~ mungkin breakfast dengan lunch boleh sekalikan jadi brunch so tak perlu belanja banyak.. (ikat perut la ni? duh..) T-T

Kenapa la banyak sangat nak guna duit? Kalau macam ni, how to buy iPhone 4S ah? Got no much money left? Aishhh...  Kalau simpan duit, lama lagi la nak dapat iPhone tu. Lama sangat nanti iPhone siap dah jadi iPhone 14s!! T-T

Tapi... apa tu?


oh yeah.. DiGi. okay....... la la la eh! Tapi.....







*gosok-gosok mata*

Itu la dia!! Itu la dia!! iPhone 4S tu~ why la you guys hiding.. from me? come on.. keluar la~








huhuhu~
beeb: Kenapa menyorok belakang DiGi?
iPhone: psst.. psst.. psst..
beeb: really?!

err well they said DiGi offer plan terbaik untuk pengguna dia. Ye ke? Jom check it out!





Ya la! Its true! Memang terbaik. Nah jangan berebut, ambil link ni > DiGi
urghhh you kids *folding sleeves

Jadi, Digi 4SURE la affordable. Sebab tak perlu la nak ikat perut. Tak perlu la nak simpan duit lama-lama dan putih mata sebab masih tak mampu beli iPhone sampai iPhone beranak pinak ke iPhone 5 ke 5S ke 14S. Dan dan dan... tak perlu la sekalikan breakfast dengan lunch. Ow yeah!

DiGi plan seriously menjimatkan dan berpatutan! Peluang macam ni tak datang banyak kali kan? Jadi.. peluang memiliki iPhone 4S..... :D   ...amat cerah




YES DiGi!! GIMME THAT DiGi iPhone 4S!!

hahahaha

seriously
*tolak cermin mata macam geek









No comments:

Post a Comment