Saturday, August 13, 2011

JANGAN TERLALU DIGITAL PEEPS

Entry separuh kecewa kerana tahun lepas tak dapat kad raya. Tahun ni pun rasa macam tak dapat gak... sobs~ Pos kad raya dah tak cool eh kawan-kawan? Mentang-mentang la dah ada emel, friendster, myspace, FACEBOOK~

Tadi berbuka ayam masak kicap and < fuyoo AND~ dan kacang kude bapak goreng memang sedap.. Ini memang tiada kaitan dengan kad raya... NEXT!

Cuba cerita berapa keping kad raya korang dapat tahun lepas? Dua tahun lepas? Tiga tahun lepas? Empat.... okay bezakan jumlah kad yang korang terima setiap tahun. Ke korang memang tak pernah dapat kad raya?? heh..

Jadi, berbalik kepada kad raya yang saya terima.. Tahun lepas memang takda, 2 tahun lepas dalam errr 4 keping.. Tahun sebelumnya banyak lagi dari tu. 

BOLEH TAK? KALAU SAYA NAK KAD RAYA?

BOLEH LA~

Kirim la kad raya pada saya~

2 comments:

  1. Cik Ila dh byk tahun xdpt kad raya..lagi la sedih..huhu

    slm perkenalan ye..jumpa kt innit td.. ;)

    ReplyDelete
  2. Cik Ila, orang ramai dah tak nak hantar kad raya la.. :(
    Tapi tahun ni saya yang nak hantar kad raya hehe

    Salam perkenalan :D

    ReplyDelete