Monday, August 1, 2011

lelaki TAK/ TIDAK/ MEMANG TAK AH ... suka shawl serabut

Aku ada baca satu entry ni dari blog tekantekantakdapat tekantekanpapankekunci. Dia tak puas hati bila baca magazine, ada sorang mamat kata 'Gurlz nampak selekeh bila PAKAI SHAWL' Sebenarnya aku setuju dengan dak mamat tu..




Okay, okay tenang semua peminat serabut shawl serabut. Apa yang dimaksudkan dengan nampak selekeh bila pakai shawl tu apabila shawl dipakai dengan sebegini rupa


sori Ayunar, style ni mmg x leh blah

ni....

Rasanya pelopor gaya serabut ni adalah Hana Tajima, mungkin jugak Yuna sikit-sikit..




Ada yang panggil tudung/ shawl ala serabut, ada yang nampak okay ada yang tak. 

Aku memang kolot, pakai tudung bawal pun senget lagi.. Hana Tajima memang cun,Gaya dia memang sesuai dengan dia. Not too crowded dengan aksesori yang macam gelabah sampai mak tengok pun cemas. Tapi yang cuba nak bergaya macam dia, ada yang end up macam pembalut gula-gula yang dah kena keronyok campak dalam lecak..  



this one sweet la~



Yang penting jangan jadi Dato Siti sudah




Kalau gaya tudung saji, Johan pun surrender kowt Dato~




OK LA... AYUNAR la cantik~
bila headband kejadahnye tu takda, ok la kan

go for simplicity.. eh ni bukan promote SimplySiti eh...

apa lagi ntah: raya nanti pakai berpada-pada sikit, kang tak memasal kepala kena ragut. Sebab banyak aksesori atas kepala.

No comments:

Post a Comment