Monday, October 10, 2011

ARRGGHHHHH!!!! COBAAN!

Assalamualaikum... dan selamat sejahtera? Dan selamat sejahtera

hari ni aku puasa, habis kerja stay sekejap kat office surfing internet....

damn!! sekarang aku menyesal! sebab terbuka satu blog makan yang sangat omnomnom~ T-T

AH! NENGOK NEH!


dan ini..






dan yang terus buat air liur mengalir laju.. adalah gambar bawah ni!!






alawww~ nak sikit~

huhuhu kek ni nama dia Chocolate Salted Caramel Cake. aha kan~ memang menggiurkan.. kenapa letak gambar anak dia makan chocolate tu? kan dah bergolak perut ni mintak makan hahahaha T-T

nak resipi? pergi klik sini > curlybabe's satisfaction
alang-alang dah klik tu pergi la buat kecur air liur tengok resipi dia yang lain- lain tu huhuhu

dah la bai~ (sabar perut sabar)


No comments:

Post a Comment