Friday, October 14, 2011

MARI TENTUKAN JANTINA OTAK KORANG

Alahai pagi tadi pergi mem-blogwalking satu blog ni ha. Jalan punya jalan (mata la yang jalan) sekali berhenti kat satu post dia. Kelik sini bagi yang curious dan comel. Sila test otak korang.

Okay, test kat sini pun boleh...


"Sila lakukan dan jangan cuba menipu diri anda sendiri

Kira jumlah huruf F's dalam perenggan dibawah dalam masa 15 saat:


FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS


dah selesai?

Scroll kebawah hanya apabila anda telah selesai mengira!OK?

berapa banyak?

tiga? (anda tentunya seorang lelaki!!!)

baca sekali lagi!


FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS


Salah, sebenarnya terdapat 6, kira semula..

Sebab berlakunya perkara tersebut diterangkan dibawah ini...

otak LELAKI tidak memproses perkataan "OF".

Keajaiban kejadian atau silap mata?

Sesiapa yang dapat megira kesemua 6 F's pada permulaan ujian memiliki
otak PEREMPUAN"



So? Korang punya otak lelaki ke perempuan? hahaha aku buat dapat 3 je.. lepas tu kira semula dapat 5 je pulak.. DAMN! mau dekat 20 minit nak cari bagi jadi 6 F!

\/
\/
\/



FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS

6 F kan? HAH!


No comments:

Post a Comment