Tuesday, December 28, 2010

i had FLASHBACKs



Semalam memang bersejarah la... Flashback siap ada dejavu~ Cuba scroll ke bawah.



HA! Ni ha.. DING DANG! Masa tengah boring, turun bawah jap pegi 7-eleven. Pusing- pusing jumpa lak ding Dang ni. Wah tiba- tiba teringat masa kecik- kecik dulu. Best nye~



DAN>>



Lepas tu, dekat rumah time nak ambil raket nak main badminton tiba- tiba je ternyanyi lagu 'sejarah Mungkin Berulang'! Wey pehal ni?! apehal kau nyanyi lagu ni Beebot?! Okay, betul ni semua tak sengaja.. Saya tak minat New Boyzzzzzz.. Betul tak tipu.. Okay Tomok yang sekarang minat, yang dulu tak. Okay, cukup la tu.. NEXT!










DAN>>




TADAAA!










A'ah la ni durian. Durian dari kebun belakang rumah. Ni memang syok habes! Dah berapa tahun kau tak berbuah ha durian? Merajuk ey? Sedap wohh.. Isi warna oren~ Jumpe terus kopek makan *nom nom nom*

Ingat lagi dulu musim durian masa kitorang adik beradik kecik- kecik lagi, bapak mesti bawak kitorang pergi kebun tinggal kat rumah kentot (pondok yang buat tunggu durian). Memang hingusan semua budak- budak kecik tu hahaha~ Wah best nye dulu- dulu.. Cepat nye semua orang besar!!



DAN>>


. . . . . . . .  .  .  .  .    .    .    .    .      .


ah kamon! flashback dah habis pulak!
CEPAT FLASHBACK LAGI!!!

No comments:

Post a Comment