Wednesday, July 20, 2011

MENJELANG HARI TUA..... setahun..

Okay, update blog sehari sebelum birthday biar nampahk dramatik sikit. Eja 'nampak' pun salah, kau betulkan la, aku penat. Huk aloh? Abaikan kecelaruan emosi perempuan ni...

Kita cerita pasal birthday.............. stress.. umur............. 24.. eh stress............


Soalan cepucemas yang ...

Orang 1: "Kau bila nak kahwin?"
Orang 2: "Ntah kau ni.. Aku siap dah ada anak 2 orang dah"
Orang 1: "Dua dah anak ko? walawey~ hahaha"
Orang 2 + Orang 1: "bla.. bla.. bla.."
beeb then blah: wtf?

Orang 1 dan 2 jangan la cemas sangat pasal aku tak kahwin lagi. Bukan senang tahu tak nak cari lelaki yang jiwa dia padan ngan aku ni.. dah la emo~ tsk..

Ape nak kecoh? Baik buat iklan ke ape kan.. macam ni


SUAMI MITHALI DICARI!!

Ciri- ciri:
1. Kelakar
2. Baik hati budi
3. Tak merempit
4. Tak MEREMPAT
5. Beriman........... 

Markah tambahan kalau anda ada ini:
1. Kereta sendiri, motor taknak, nanti awak asik kua ngeteh je kat kedai mamak..
2. Rumah sendiri, beli jgn sewa! Kalau nak duduk dekat dengan rumah mak awak, make sure jarak dalam 1 jam menaiki kereta.. Eh.. rumah mesti fully furnished
3. Kerja hebat
4. Bukan anak sulung (eh... kalau dah jodoh takpe la)

*
*
*
*
*


rasa-rasa segan tak kalau buat macam ni?
ah kamon la~ doktor pun buat iklan cari isteri tahu tak?
tak percaya? klik sini > MUSIC..bla..bla..bla..BEAUTIFULLY


kan? dah cakap dah.. bukan senang nak cari partner, soul partner lagi la~
kalau dah jodoh tak ke mana, tunggu je la.. draft iklan siap-siap, mana tahu tahun depan boleh siarkan dekat suratkhabar metro ke hape...........

sudah la kau~ (ayat bos aku)

No comments:

Post a Comment