Tuesday, March 29, 2011

MENYAMBUT EARTH HOUR!!

TARIKH: 26 MAC 2011
TEMPAT KEJADIAN: RUMAH BAPAK




Pada tarikh terbabit kami menyambut EARTH HOUR. Bila aku kata 'kami' yang terlibat hanyala 2 orang =[
Ape nak buat, semua orang keluar. Tinggal aku dengan adik dobot aku tu. Jadi, untuk memeriahkan keadaan, kitorang pun masak- masak la sikit.

sikit.....




TADA!!

ni adelah chicken chop.. wuhuuu laris makkk~
memang senang je nak buat benda ni. tu yang buat banyak- banyak makan sampai lupa diri
BURPPPPP~



hah! lepas makan western mesti la kena ada dessert.. eh ke desert? dessert la..
tak tahu apa nama dia, resipi amek dari tv jd mcm tak sempurna sgt.. tp, jgn risau semua makanan telah disempurnakan di dalam perut masing- masing.

aaa... bagi nama dia limau aiskrim la..

makan punya makan siap lupa diri.. lepas tu menyesal sebab terlebih makan.. demme! jadi dengan serba salah pergi la timbang berat badan kat dalam bilik. jom tengok berapa berat lepas tu~




tengok la~


ah sorry... masa EARTH HOUR mana boleh buka lampu

No comments:

Post a Comment