Thursday, March 15, 2012

KARNIVAL PENDIDIKAN MARA 2012

Selamat pagi hari Khamis. Saja nak share info ni. Bagus untuk semua orang. Orang yang tengah cari kerja pun boleh datang sebab ada buat pameran kerjaya jugak. Moh ler~




Antara yang menarik kat sana:
a) Pameran Pendidikan IPTA/IPTS & Intitusi Pendidikan MARA (IPMa).
b) Yuran Pengajian PERCUMA di IPMa terpilih.
c) Peluang penajaan & pembiyaan pelajaran MARA untuk calon yang layak.
d) Elaun Bulanan untuk calon yang layak.
e) Kaunseling Pendidikan & Kerjaya.
f) Pinjaman pendahuluan untuk calon yang layak.
g) Permohonan terus & temuduga terbuka.
h) Semakan baki tunggakan pinjaman MARA
i) Peluang kerjaya & temuduga kerja

Nak maklumat lanjut boleh klik sini.. Ataupun, pergi je kat facebook page Karnival Pendidikan MARA.
Atau atau atau.. singgah website MARA< klik klik
Jangan lepaskan peluang ni tau.

No comments:

Post a Comment