Friday, November 19, 2010

BUDAK KASIHAN INI PERLUKAN UNDIAN

ASSALAMUALAIKUM.. DAN SELAMAT SEJAHTERA!
LAMA TAK UPDATE HOHOHO  < apehal dengan uppercase ni?

Baru lepas raya Aidiladha... rendang, nasik himpit, kuah kacang masih lagi dalam ingatan. Terima kasih bagi daging korban.

Dalam masa raya ni, sempat gak la baca buku kan. Buku yang beli sekali banyak dari B4C tu. Oh~ sila rujuk entry sebelum ni. >> KLIK SINI
Sekarang tengah baca Sophie Kinsella punya Twenties Girl. Best woh buku ni :D
Okay, sebenarnya nak cerita pasal B4C. Orang ada join contest yang dorang buat. Contest ni untuk menghargai peminat dorang dan juga sempena pembukaan Book Lovers Cafe dorang. Hebat la..

Jadi, orang pun join la. For fun. hehehe.. 
Ada dua kategori, 1: Book Lovers Cafe
Untuk kategori ni, kena ambil gambar buku dengan minuman petang kegemaran.
Orang punya minuman petang, teh la... huhu
Syarat lain untuk kategori ni: OWNER BUKU DILARANG ADA DALAM GAMBAR!
Oh well~ No problem~

Snap! Snap! Snap!

Ini la dia hasilnya...



oh! oh! buku yang terbuka tu tajuk dia 'The Time Traveler's Wife' sedih doh..




dan kategori yang lagi satu..
2: Books4Charity Fan Category
Kategori ni dia nak pembeli bergambar sama dengan buku kegemaran yang dibeli dari B4C.
Nah, nengok la gambar neh! gyahhh!!



Ini reaksi yang di ulang semula. Memang giler la part tu! Tettt.......!


Okay, jadi tu la gambar- gambar yang dihantar. hohoho kamera 2.0 mega pixels dari telefon Sony Ericsson dah make some noise!! kacau giler gambar no 2 tu. Nak kena beli kamera betul ni.. bapak~ ;D 


Snap! Snap! Snap! Snap! Snap! Snap!

Eh? Kenapa ada snap3 lagi ni?












Hahaha! Ni semua sebenarnya gambar- gambar yang tak jadi hantar. Menyesal pulak tak hantar banyak- banyak!! Urrrghhh!


Snap! Snap! Snap!

Ada snap lagi? Kau ni memang annoying la Beeb!
Hehe.. sebenarnya nak tunjuk koleksi komik~
oh dan novel.. yeah~


oh Kaoru! i love u!!

p/s: sebenarnya kalau nak menang kena ada ramai orang undi gambar tu semua. jadi sila klik pada gambar untuk undi. ...........tapi, korang kena jadi member B4C dulu la baru boleh undi.. Login akaun facebook anda sekarang dan add Books4Charity dan undi! huhuhu siyes menggelabah budak ni <<
oh! oh! klik pada gambar untuk link terus :D
trimas~

2 comments: